Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Firmabil

Møller Bil Hvam sin firmabilavdeling har lang erfaring med salg, rådgivning, finansiering og skreddersøm for både det private og offentlige bedriftsmarkedet.

Hos Møller Bil Hvam kan du velge mellom et bredt spekter av bilmodeller fra Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Med denne bredden av bilmodeller har vi har garantert en bil og en finansieringsløsning som passer dine ansatte og din bedrifts behov. Som firmabilkunde får du hjelp og rådgivning vedrørende ditt nye kjøretøy, både i kjøpsprosessen og underveis i bilholdet. Vi tilbyr assistanse i forbindelse med utarbeidelse av bilpolicy, skreddersydd for nettopp din bedrift.

Vi vet at du bruker din firmabil mye i arbeid og derfor anser vi dette som din arbeidsplass, enten du kjører kjølebil over Hardangervidda eller e-Golf til kundene dine i nærområdet.

Sammen skreddersyr vi løsninger for et problemfritt bilhold og du skal være trygg på at du aldri behøver å gå noe annet sted enn Møller Bil Romerike med firmabilen din.