Nye Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid

Nå kan den bestilles! Helt nye Passat GTE ladbar hybrid er en praktisk og stor ladbar hybrid som har det ypperste innen miljøteknologi. Nå får du også 1,99%* lanseringsrente!

 

Nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er en stor ladbar hybridbil med masse krefter, men er samtidig sparsommelig. Den lange elektriske rekkevidden på inntil 55 km gjør den til et bærekraftig alternativ for fremtiden og det er ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lengere strekninger.

 

Nye Passat GTE

Passat GTE ladbar nybrid

Den kraftfulle hybriddriften til Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid er en kombinasjon av en turbo-bensinmotor og en turtallsvillig elektromotor. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring. Med en rekkevidde på inntil 55 km målt i henhold til WLTP testsyklusen (70 km iht. NEDC) beviser Volkswagen Passat GTE med sin ladbare hybridteknologi at det ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lange strekninger. I modusen for elektrisk drift kan du kjøre inntil 55 km på én batterilading uten lokale utslipp og så å si lydløst. Ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren.

Lading Passat GTE

Lading av Passat GTE 

Så sant batteriet er tilstrekkelig ladet og utetemperaturen tillater det, starter Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid automatisk opp i elektrisk modus, såkalt E-modus. Det kraftige litiumionbatteriet forsyner bilen med strøm og lar deg kjøre inntil 55 km målt etter den nye WLTP-kjøresyklusen (70 km NEDC testsyklus). Det betyr at du kan unngå unødig støy og utslipp når du kjører i by- og boligområder. Høye hastigheter er heller ikke noe problem, så E-modus kan fint også brukes på motorveien.

 

Renie og forsikring

Nå får du 1,99%* rente på Passat GTE ladbar hybrid. I tillegg får du den konkurransedyktige og gunstige bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet.

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.08.2019.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid.

** Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. I forbindelse med overgangen til den nye utslippsstandarden, Euro 6d TEMP -EVAP -ISC, og modellårskifte, kan modellen avvike noe (herunder, men ikke begrenset til utslippsverdier, drivstofforbruk og vekt). For mer informasjon ta kontakt med oss.

*** Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. 1,99% rente. Startleie/etableringsgebyr kr 95.800,-. Totalpris kr 217.480,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 45.000 km. Avtalen har flytende rente.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.