Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Hvam

Hos Møller Bil Hvam tilbyr vi en rekke servicetjenester, og vi utfører alt fra vanlig rutineservice og EU-kontroll til mekanisk reparasjon og diagnose- og feilsøking på bilen din. Vi kan også hjelpe deg med verktøyinnredning til firmabilen og ombygging av din bil. Vi tilbyr også dekkhotell. Hvis du trenger å skifte rute, har vi også god kompetanse på ruteskift hos oss.

Vi har dedikerte serviceteknikere og serviceledere som jobber med Volkswagen og som er spesialister på våre produkter. Våre mekanikere kurses regelmessig for å holde tritt med teknologien som utvikler seg raskt. For å kunne ivareta din bil så ser vi det nødvendig å alltid ha riktig utstyr og kompetanse. Vårt verksted er utstyrt med verktøy og diagnoseutstyr som er optimalisert for nettopp våre biler og løsninger. Dette gir deg som kunde trygghet for at vi som utførende servicepartner er i stand til å ivareta din bil på en sikker og god måte. Hos oss er du i trygge hender når du skal levere bilen på service.